Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία με τον προφυλακισμένο αυτή τη στιγμή συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τις δύο αποβολές που βίωσε στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η Ρένια Λουιζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φοβόμουν να κάνω δεύτερο παιδάκι. Είχα δυο αποβολές πριν από την εγκυμοσύνη μου και άγχος πάρα πολύ σε αυτήν που μου δημιούργησε μέχρι και θυρεοειδή. Όλο αυτό ήταν αρκετό για να με κάνει να φοβηθώ να κάνω δεύτερο παιδί τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια. Όταν ξεφοβήθηκα, είχε γίνει ο Βίκτωρας πια έξι χρονών και ήθελα να έχει ένα αδελφάκι κοντά στην ίδια ηλικία για να μεγάλωναν μαζί. Την ώρα όμως που έφυγε από αυτό, από την πολύ παιδική ηλικία την οποία και ήθελα να μοιραστεί, μετά το αφήσαμε.Μακάρι να μην είχα φοβηθεί, θα είχα κάνει δύο και τρία παιδιά».

«Το να σκέφτομαι τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει βαθιά και δεν θα σταματήσει να με σοκάρει ποτέ».

«Δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Δεν ήξερα για τόσο ακραία πράγματα και μέχρι που αυτά φτάνουν. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από μια κλειστή πόρτα. Ήξερα όμως πολύ καλά ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με πολύ δύσκολη συμπεριφορά και πολύ δύσκολη διαχείριση» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ