Στην πρώτη κοινή τηλεοπτική του συνέντευξη με την κόρη του Αθηνά, έρχεται ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης! Με άκρως εξομολογητική διάθεση ξετυλίγει άγνωστες πτυχές της ζωής και της διαδρομής του στο βραβευμένο talk show «TET-A-TET στον ALPHA».

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 18:45, ο διπλωμάτης καριέρας και υποψήφιος πρόεδρος και η κόρη του, δικηγόρος με ειδίκευση στα πνευματικά δικαιώματα, υποδέχονται  τον Τάσο Τρύφωνος στο σπίτι τους στην Αγλαντζιά, απαντώντας σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις. 

Από τον στίβο της διπλωματίας στην κούρσα των προεδρικών, Τι λέει για τον θάνατο του αδελφού του και τη φυλάκιση του πατέρα του τον καιρό της ΕΟΚΑ; Θυμάται, επίσης, στιγμές από τις σπουδές στο Παρίσι, την «αδελφική» φιλία του με τον διάσημο σεφ Ανδρέα Μαυρομάτη, τη δουλειά στην οικογενειακή ψησταριά μέχρι και σήμερα, ανοίγοντας επιπλέον και το κεφάλαιο που αφορά τον δεύτερό του γάμο.

Μεταξύ ο άλλων ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αποκαλύπτει ότι δεν έχει ψηφίσει ποτέ ΑΚΕΛ στη ζωή του αλλά και ότι θα ήταν μεγάλο κοπλιμέντο αν να τον αναφέρουν ως “νέο Βασιλείου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ