Στα χνάρια του αδερφού του Παντελή Παντελίδη. που χάθηκε σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2016 και συγκλόνισε το πανελλήνιο, συνεχίζει ο μικρός αδελφός του, Κωνσταντίνος. Ο 19χρονος τραγουδιστής, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Κι αν με μισώ» εμφανίστηκε στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» το βράδυ του Σαββάτου (13/03) και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, που διαθέτει μια φωνή η οποία θυμίζει πάρα πολύ τον αδελφό του διάλεξε να ερμηνεύσει τα κομμάτια «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Γίνεται» και «Καιρό τώρα πάει» από τη δισκογραφία του Παντελή. Στα social media σχολιάστηκε η ομοιότητα στη φωνή τους, αλλά και οι αξέχαστες ερμηνείες του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη που δεν ξεχνιέται από το κοινό του. Ειδικά στο κομμάτι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» ο τραγουδιστής φώναξε: «Πάμε τον ύμνο»!

«Δεν είχα κανέναν δισταγμό να ασχοληθώ με τον χώρο της μουσικής. Δεν σκέφτηκα στιγμή να κάνω πίσω. Η οικογένειά μου όμως, αμφιταλαντευόταν για το αν θα έπρεπε να μπω στο τραγούδι μετά τον Παντελή. Παρόλα αυτά, μου έδωσαν όλα τα εφόδια», είπε στην πρώτη του συνέντευξη στο «Hello!» ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Τα τραγούδια μου είναι βιωματικά. Εμπνέομαι από κάτι που θα συμβεί σε εμένα ή μια ιστορία που θα ακούσω. Κάποιοι μπορεί να πουν κακοπροαίρετα ότι ένας στίχος είναι γραμμένος από τον Παντελή και όχι από εμένα. Αυτά τα σχόλια όμως αποδεικνύουν ότι κάνω κάτι καλά, αφού ο αδελφός μου ήταν κορυφαίος», συνέχισε ο μικρός αδερφός του Παντελίδη.

Τέλος, ο νεαρός τραγουδιστής ανέφερε: «Αν διαπίστωνα ότι δεν είμαι κατάλληλος δεν θα το επιχειρούσα. Δεν είμαι ψώνιο να θέλω να τραγουδήσω οπωσδήποτε. Με συγκινεί το γεγονός ότι ο Παντελής δεν φεύγει από την καρδιά του κόσμου».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ