Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Σημείο Συνάντησης” παραχώρησε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε στον Κώστα Μακεδόνα για τη καριέρα, το θέατρο και την προσωπική του ζωή.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση δε, ήταν η αποκάλυψη του καλλιτέχνη για τον λόγο που δεν έχει ακόμη αποκτήσει οικογένεια. Όπως δήλωσε, κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η δουλειά του, αλλά και τα λάθη που έκανε με ανθρώπους από το παρελθόν του.

Έχω αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπάω ειλικρινά. Γιατί με μαθαίνει και με εκπαιδεύει, κάθε φορά προσπαθώ να με εξελίσσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμουν χθες. Συγκυριακά και ίσως από κάποια δικά μου λάθη κατά το 50% όπως αναλογεί στους ανθρώπους προσπάθησα για πράγματα που τελικά ήταν ανέφικτα ή ίσως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω. Δεν θέλω να ρίχνω την ευθύνη στους άλλους. Προσπαθώ να αγαπώ. Είμαι στη διαδρομή της ζωής μου που η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Δεν είναι τίποτα εικόνα, τίποτα απωθημένο. Είμαι απόλυτα καλυμμένος σε αυτό. Όταν θα έρθει, θα έχω την κατάλληλη απάντηση στην ερώτηση αυτή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ