Η Kylie Jenner αποτελεί μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου και τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο, αφού η εταιρεία της “Kylie Cosmetics” της χάρισαν την απόλυτη επιτυχία και πολλά μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Εκτός από πολυτελή αυτοκίνητα, σπίτια και μια γκαρνταρόπα που αξίζει… χρυσάφι, η Kylie έχει στη «συλλογή» της και ένα jet το οποίο απέκτησε τον Ιανουάριο του 2020 και αξίζει 72.8 εκ. δολάρια! Το αεροσκάφος της είναι κομψό και σε λευκό χρώμα ενώ έχει δύο ροζ γραμμές στα πλάγια και το logo “Kylie Skin”.

Το ροζ, όμως, κυριαρχεί και στο εσωτερικό του χώρου, το οποίο έχει άπλετο φως αφού διαθέτει 28 παράθυρα και ειδικό μέρος για entertaining καταστάσεις. Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί! Το jet της έχει ακόμη μια μάστερ σουίτα, δύο μπάνια, μια γκαλερί, ειδικό χώρο ανάπαυσης του πληρώματος, μια μεγάλη ντουλάπα και ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης των αποσκευών.

Δεν σταματάμε όμως εδώ! H Kylie ούσα τελειομανής έχει περιποιηθεί και τη διακόσμησή του. Βελούδινα λευκά καθίσματα με ροζ κουβέρτες, ρυθμιζόμενος φωτισμός σε όλες τις αποχρώσεις.

Μάλιστα, όταν η κόρη της Stormi Scott έγινε δύο χρόνων, την πήγαν στη Disney Land με το αεροσκάφος τους! Κι αν απορείτε πόσα περίπου χρήματα καταναλώνει η διάσημη Kylie στις ιδιωτικές της πτήσεις, φορέστε τη ζώνη σας γιατί το 1.45 εκ. δολάρια τον χρόνο -σύμφωνα με την Private Jet Rich List- προκαλεί ίλιγγο!

H Kylie Jenner στο jet της

https://www.instagram.com/p/CQKoTcFHRxa/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CNnhRoSHX1P/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CNIzfrwnP1n/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CGL_INdHHVQ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bz4SOG5HmLi/?utm_source=ig_embed

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ