Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην Πολυξένη Καραμίχα και τη Real Life. Ο δημοσιογράφος υπήρξε συνεργάτης της Ιώαννας Μαλέσκου στην πρώτη σεζόν της εκπομπής ”Love it” ενώ φέτος εμφανίζεται στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μεταξύ άλλων, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στην συνεργασία του με την Μαλέσκου.

Ερωτηθείς για το αν του λείπει από την τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου, ο ίδιος απάντησε «Θέλω να σου το εξηγήσω, γιατί έχω μιλήσει πολλές φορές για την Ιωάννα. Αρχικά θα σου πω πως μίλησα, γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα από την εκπομπή να πω αυτά που ήθελα κι αυτό με πείραξε. Δεν μπορώ να την κρίνω ως θεατής, όμως θα σου πω κάτι ότι -κατά τη γνώμη μου- καλά κάνει κι απέχει. Το κάνω κι εγώ και πιστεύω πως, όταν βλέπεις τα πράγματα από μακριά, έχεις πιο καθαρή εικόνα», ανέφερε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Η Ιωάννα ήθελε να δείξει όλες τις ικανότητές της σε μικρό χρονικό διάστημα κι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ