Προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε ο 34χρονος πρώην παίκτης reality Βασίλης Γοργολίτσας, που εισέβαλε με αυτοκίνητο στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου.

Ο 34χρονος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ολοκλήρωσε λίγο πριν τις 13:30 την απολογία του στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, εκτός από τους ισχυρισμούς που κατέθεσε γραπτώς στο υπόμνημά του στον Ανακριτή, είπε αναφορικά με τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του ότι ουδέποτε διακινούσε ναρκωτικά, ενώ προέρχονται από την οικογένειά του, από αγοραπωλησία ακινήτων και αποταμίευση χρόνων, αλλά και από την ενασχόληση με τα site που άνδρες παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες, escorts.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, αναφέρθηκε στα γεγονότα του Εφετείου, ζητώντας να μην προφυλακιστεί και να υποβληθεί σε ψυχιατρική γνωμάτευση.

O Βασίλης Γοργολίτσας υπήρξε παίκτης του ριάλιτι  «Greek Idol» καταφέρνοντας να… προβληματίσει τους κριτές με τις ερμηνευτικές του ικανότητες.

Δείτε την audition του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ