Τις περισσότερες φορές, όταν παρακολουθούμε τους αγαπημένους μας celebrities, θεωρούμε ότι οι ζωές τους είναι τέλειες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια.  Η Priyanka Chopra, πρόσφατα εκμυστηρεύτηκε μία δύσκολη στιγμή της της ζωής της μέσα από το νέο της βιβλίο που κυκλοφόρησε με τη ζωή της, “Unfinished”.

Στο βιβλίο της, η Priyanka, μιλάει για την ρατσιστική επίθεση που βίωσε, όσο ακόμα φοιτούσε στο λύκειο του Newton της Μασαχουσέτης. Ανέφερε πως της φώναζαν ρατσιστικά και προσβλητικά σχόλια από τα βάθη των διαδρόμων. “Τα έπαιρνα πολύ προσωπικά. Ήταν κάτι που με έτρωγε μέσα μου και με ανάγκασε να κλειστώ στο καβούκι μου. Δεν ήθελα να με κοιτάνε, προσευχόμουν να ήμουν αόρατη αφού μου είχαν καταστρέψει την αυτοπεποίθηση. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου άτομο με αυτοπεποίθηση αλλά εκείνη την εποχή ένιωθα αβέβαιη για το που βρίσκομαι και το ποια είμαι,” δήλωσε η ηθοποιός.

“Δεν κατηγορώ τα ίδια τα παιδιά, ειλικρινά, απλά πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα κορίτσια, σε εκείνη την ηλικία, ήθελαν να κάνουν κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο. Πλέον, στα 35 μου χρόνια, μπορώ να πω πως αυτή η συμπεριφορά προερχόταν από κάποια ανασφάλεια που έκρυβαν μέσα τους. Εκείνη όμως την εποχή δεν μπορούσα να το δω έτσι και το έπαιρνα πολύ προσωπικά.”

Εν τέλη, τα προσβλητικά σχόλια και το bullying έγιναν τόσο άσχημα που ανάγκασαν την νεαρή Priyanka, να επιστρέψει στην Ινδία και να τελειώσει εκεί το σχολείο της. “Ένιωσα ευλογημένη όταν μετά την επιστροφή μου πίσω στην Ινδία με αγκάλιασαν με αγάπη και θαυμασμό για το ποια ήμουν. Η επιστροφή μου στην Ινδία θεράπευσε τις πληγές μου μετά την τραυματική εμπειρία που έζησα στο λύκειο του Newton.”

“Όσο βρισκόμουν στην Αμερική προσπαθούσα να μην είμαι διαφορετική, να προσαρμοστώ και να είμαι αόρατη. Όταν γύρισα στην Ινδία, επέλεξα να αποδεχθώ την διαφορετικότητά μου,” γράφει στο βιβλίο της η 38χρονη ηθοποιός και σύζυγος του Nick Jonas, 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ