Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Δημήτρης Θερμιώτης πρόκειται να παντρευτεί τη πριγκίπισσα Ιμάν, κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας! Ο 28χρονος γαμπρός του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας πήρε την απόφαση να ζητήσει επισήμως σε γάμο από τους γονείς της την αγαπημένη του, πριγκίπισσα Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, τη μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 5 Ιουλίου 2022, με την αυλή του χασεμιτικού βασιλείου να μεταφέρει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στην Πριγκίπισσα Ιμάν και τον Έλληνα σύντροφό της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Νεφέλης Λυγερού στο «ΘΕΜΑ», ο Έλληνας επιχειρηματίας χρειάστηκε να αλλάξει θρήσκευμα και να ασπαστεί το Ισλάμ για να μπορέσει να τελεστεί ο γάμος του με την πριγκίπισσα Ιμάν. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειάς, πήρε το όνομα Τζαμίλ.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Θερμιώτης και πλέον Jameel;

Ο Έλληνας αρραβωνιαστικός της πριγκίπισσας Ιμάν, εργάζεται ως Managing Partner στη Venture Capital με έρδρα τη Νέα Υόρκη. Έχει γεννηθεί στο Καράκας της Βενεζουέλας και είναι 28 ετών, δύο χρόνια μεγαλύτερος από τη μέλλουσα σύζυγό του. Το όνομα του Δημήτριος, το πήρε από τον παππού του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες της Βενεζουέλας. Γεννημένος το 1922 στην Άνδρο και μεγαλωμένος στο νησί, κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά του και να ξενιτευτεί. Η ζωή τον έστειλε στη Βενεζουέλα, όπου εκεί ο Τζίμι Θερμιώτης, αφού ίδρυσε μια σειρά από εταιρείες, στη συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει για τη χώρα το franchise του οίκου Dior.

Ο 28χρονος Δημήτρης Θερμιώτης είναι το πρώτο εγγόνι της πλούσιας οικογένειας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη. Η Outbound Ventures LLC ιδρύθηκε το 2015 και έχει έσοδα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε στην DPM, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ από το 2018-2020, συνεργάστηκε και με την AMARLA, ως Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ