Τις πόρτες της πολυτελούς έπαυλής τους στο Montecito, φαίνεται να ανοίγουν στο συνεργείο του Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, για να γυρίσουν μία σειρά -ντοκιμαντέρ, όπως γράφει το Page Six.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μαγνητοσκοπούν στιγμές της καθημερινότητάς τους για το Netflix, στο πλαίσιο της χρυσής συμφωνίας, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν κάνει με την αμερικανική πλατφόρμα. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν έχουν συμφωνήσει στη σειρά-ντοκιμαντέρ να εμφανίζονται τα δύο παιδιά τους, ο 3χρονος Άρτσι και η 11 μηνών Λίλιμπετ.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες, είναι δεδομένο ότι η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του Χάρι και της Μέγκαν έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο παλάτι. Μάλιστα εν όψει του ταξιδιού της Μέγκαν και του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Πλατινιένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, για τη συμπλήρωση 70 ετών στο βρετανικό θρόνο, η αειθαλής μονάρχης φέρεται να έχει απαγορέψει την πρόσβαση των τηλεοπτικών συνεργείων του Netflix από τα παλάτια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μέγκαν και ο Χάρι δεν θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, παρά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από την άλλη μεριά, τα συνεργεία του Netflix τους ακολουθούν κατά πόδας και στα ταξίδια τους, όπως στη Νέα Υόρκη, αλλά και στη Hague για τους Αγώνες Invictus τον περασμένο Απρίλιο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ