Έναν χρόνο ζωής έκλεισε η κόρη της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, που πήρε το όνομά της από το χαϊδευτικό που είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ ως παιδί και από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η μικρή Λίλιμπετ, έγινε ενός έτους το Σάββατο (04/06) κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τους εορτασμούς για το ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η δεύτερη φωτογραφία της Λίλιμπετ

Οι γονείς της έδωσαν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από την ημέρα των γενεθλίων της, στην οποία βλέπουμε ότι η μικρή έχει πάρει τα κόκκινα μαλλιά του πατέρα της. Η ενός έτους χαμογελάει, καθώς παίζει στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας στη Βρετανία, στο περίφημο Frogmore Cottage.

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φωτογραφία της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ που έχει κυκλοφορήσει, καθώς η προηγούμενη είχε δημοσιευτεί όταν ήταν ακόμα μωρό.

Ο φωτογράφος και οικογενειακός φίλος που τράβηξε το στιγμιότυπο, μοιράστηκε και άλλη μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μέγκαν με την κόρη της στο Twitter.

Αντί για δώρα για τα γενέθλια της κόρης τους, Χάρι και Μέγκαν ζήτησαν από τον κόσμο να κάνει δωρεές στην οργάνωση World Central Kitchen, η οποία παρέχει γεύματα σε χώρες που αντιμετωπίζουν ανθρωπιστική, κλιματική ή άλλες κρίσεις.

Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν ακόμη ένα παιδί, τον μικρό Άρτσι που γεννήθηκε τον Μάιο του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ