Ο Δούκας του Σάσεξ έκανε μία προσωπική εξομολόγηση σε βίντεοκλήση που είχε με τους νικητές των βραβείων WellChild χθες, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Ο πρίγκιπας Χάρι μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο είναι το αληθινό του όνομα. Ο πρίγκιπας είναι ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου Γ΄και της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984 και το όνομα και ο τίτλος που του είχε δοθεί ήταν: «Πρίγκιπας Xένρι της Ουαλίας». Αν και το όνομά του ήταν Xένρι, έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Χάρι.

Πρίγκιπας Χάρι: «Το όνομά μου είναι Χένρι»

Μιλώντας σε ένα παιδί το όνομα του οποίου είναι Χένρι, ο πρίγκιπας είπε: «Και το δικό μου όνομα Χένρι είναι. Άλλα όλοι με αποκαλούν Χάρι. Δεν έχω ιδέα γιατί».

Το συγκεκριμένο παιδάκι γεννήθηκε με προβλήματα υγείας και στη βίντεοκλήση εμφανίστηκε με τους γονείς του, Ben και Shevonne. Όταν ο μικρούλης γέλασε στη συνομιλία του με τον Δούκα του Σάσεξ, εκείνος του είπε πόσο του θυμίζει τον γιο του, Άρτσι. «Ακούγεσαι σαν τον γιο μου, Άρτσι, στα αλήθεια. Έχετε την ίδια φωνούλα. Το αγαπώ αυτό!».

Όταν οι γονείς του παιδιού ρώτησαν τον Χάρι για τα παιδάκια του, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, εκείνος τους απάντησε: «Τα πηγαίνουν τέλεια. Ο Άρτσι είναι πολυάσχολος. Και η Λίλι μαθαίνει πως να χρησιμοποιεί τη φωνή της. Είναι υπέροχο!».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ