Πολλή συζήτηση έχει γίνει για το πού ζει η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ. Αν ζει στον ξενώνα της πολυτελούς έπαυλης του πρίγκιπα Χάρι και της κόρης της ή αν ζει μόνη της σε άλλο σπίτι. Την απάντηση έδωσε σήμερα η 41χρονη Δούκισσα του Σάσεξ στο νέο της podcast Αrchetypes κατά τη διάρκεια συνομιλίας της με την Issa Rae και τη Ziwe. Aναφερόμενη στη γειτονιά View Park-Windsor Hills στο Λος Άντζελες, αποκάλυψε ότι εκεί ζει η μητέρα της.

Πρίγκιπας Χάρι: Δείτε το σπίτι όπου ζει η πεθερά του, Ντόρια Ράγκλαντ

Έτσι, ξεκαθάρισε δια παντός ότι η μητέρα της ζει σε άλλο σπίτι από το δικό της στο Montecito. Τα διεθνή Μέσα το χαρακτηρίζουν ως «ταπεινό», αλλά με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μοιάζει με καρτ ποστάλ, έχει κεραμοσκεπή και από έξω το κοσμούν δύο μεγάλοι φοίνικες. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται ιδιαίτερα απλό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα ακίνητο, η αξία του οποίου αγγίζει τα σχεδόν 800.000 ευρώ. Η Ντόρια κληρονόμησε την οικεία από τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή το 2011. Η κατοικία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια ενώ σε αυτή η Ντόρια απολαμβάνει την ιδιωτικότητά της.

Το σπίτι της Ντόρια Ράγκλαντ

Στον ξενώνα διαμένει η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι όταν επισκέπτεται την έπαυλη στο Montecito

Aν και υπάρχει αρκετός χώρος στην έπαυλή του Χάρι και της Μέγκαν με τα 9 υπνοδωμάτιο, η Ντόρια Ράγκλαντ οταν τους επισκέπτεται προτιμά να διαμένει στον luxury ξενώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξενώνας εκτός από δύο υπνοδωμάτια διαθέτει και δύο μπάνια και είναι διακοσμημένος σύμφωνα με την αισθητική του βασικού σπιτιού.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ