Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των παρουσιαστριών Τζώρτζια Παναγή και Κωνσταντίνα Ευριπίδου μετά την απάντηση που έδωσε στη “ShowBiz” η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Συγκεκριμένα είπε: “Εγώ ζορίστηκα πιο πολύ και όταν είχα να αντιμετωπίσω μια κοπέλα που προσλήφθηκε για να βοηθήσει δημοσιογραφικά την εκπομπή και δεν δεχόταν να κάνει ρεπορτάζ και ερχόταν μίση ώρα πριν ξεκινήσει η εκπομπή κ ο μεγαλύτερος προβληματισμός της ήταν το ίσιωμα ή η μπούκλα! Αλλά δεν είναι της ώρας να τα αναφέρουμε πέρασαν χρόνια για να αναμασούμε πράγματα για προσοχή! Λυπάμαι γιατί νόμιζα ότι μιλήσαμε κ απολογήθηκε κιόλας! Προφανώς δεν το εννοούσε τότε!”

Η αντίδραση της Τζώρτζιας ήταν άμεση και έγινε μέσω Instagram με την ίδια να απαντά:

“Ένας μικρός χαμούλης προκλήθηκε μετά την συνέντευξη  που έδωσα στον Τάσο Ευαγγέλου και στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» γράφτηκαν κάποια πράγματα για εμένα και επειδή δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες γύρω από το όνομα μου θα ξεκαθαρίσω την θέση μου και θα πω το εξής… ότι εγώ τότε στην εκπομπή δεν προσβλήθηκα για να βοηθήσω μόνο δημοσιογραφικά την ομάδα… επίσης δεν με ενδιέφερε ούτε το ίσιωμα ούτε η μπούκλα…. Και πότε μα ποτέ δεν πήγα μίση ώρα στο σταθμό πριν ξεκινήσει η εκπομπή γιατί είχαμε συγκεκιμένη ώρα που έπρεπε να είμασταν στο γραφείο”

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ