Η νέα, ελληνική, πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, που σου δίνει τη σούπερ δυνατότητα να επιλέξεις εσύ τον αγαπημένο σου star, να του ζητήσεις τι θέλεις να πει και να στείλεις εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή σου με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο, από όπου κι αν βρίσκεσαι, κι όποτε εσύ επιλέξεις, ήρθε και στην Ελλάδα και προκαλέι εντυπώσεις.

Στην πλατφόρμα του Stargram μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γνωστούς τραγουδιστές, ταλαντούχους ηθοποιούς, δημοφιλείς παρουσιαστές και καταξιωμένους αθλητές, όπως: η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Ναταλία Γερμανού, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Καλομοίρα, ο Stan και πολλοί ακόμη και στέλνοντας ένα ποσό να σου ευχηθούν προσωπικά με βίντεο και να πουν ότι εσύ θες.

Οι τιμές ποικίλουν

Πολλοί διάσημοι είναι έτοιμοι να ευχηθούν για εσένα με το… αζημίωτο. Στην κορυφή της λίστας είναι ο Θάνος Πετρέλης και η Πηγή Δεβετζή αφού θέλουν 200 ευρώ για μια ευχή και ακολουθεί ο Γιάνης Σπαλιάρας με 100 ευρώ.

Ενδεικτικά η Μαρία Σολωμού, ο Χρήστος Δάντης και ο Λάκης Γαβαλάς θέλουν 50 ευρώ. Ο Σταν, ο Bo, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Καλομοίρα και ο Σάκης Κατσούλης ζητούν 45 ευρώ ενώ την πιο καλή τιμή την κάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς με 25 ευρώ.

Ποιοι Κύπριοι φιγουράρουν στη λίστα;

Ελευθερία Ελευθερίου

Γιώργος Παπαδόπουλος

Τάσος Τρύφωνος (για φιλανθρωπική δράση)

Hovig

Έλενα Παπαπαναγιώτου

Μιχάλης Σοφοκλέους – Φωτούλης

Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερίκκο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ