Στο επίκεντρο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία, αφού έγιναν άθελά τους πρωταγωνιστές του νέου τραγουδιού της Σακίρα.

Ισπανοί παπαράτσι έχουν γίνει η σκιά του ζευγαριού για να μαθαίνουν περισσότερες πληροφορίες για εκείνους και βρήκαν αρκετά.

Λίγες μέρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ότι έχει απατήσει και την Κία μετά τη Σακίρα, νέο άρθρο της Marca αναφέρθει ότι ο Πίκε «κέρασε» στην αγαπημένη του μία… αισθητική επέμβαση!

Η Κλάρα Κία φαίνεται πως έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση την οποία πλήρωσε ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα .

Όπως ανέφερε Ισπανός δημοσιογράφος, ο Πικέ πλήρωσε το λογαριασμό της πρώτης αισθητικής επέμβασης της Κία, η οποία «διόρθωσε» τα χείλη της. 

Ο ρεπόρτερ που δημοσίευσε την είδηση, δεν είναι τυχαίος. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έφερε στο φως, στιγμιότυπο της νεαρής γυναίκας, με την οποία ο Πικέ μάλλον απάτησε τη νέα του σύντροφο.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Πικέ να έχει απατήσει και την Κλάρα Κία.

Παπαράτσι, που φωτογράφιζε τη Σακίρα και τον Πικέ κατά τη διάρκεια της 12χρονης σχέσης τους, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αμφισβητεί την αφοσίωση του Πικέ στην Κία.

Ο ίδιος παπαράτσι δημοσίευσε φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας στο Instagram και έγραψε: «Την ξέρεις, Ζέραρ; Τότε μην εκπλαγείς που η Σακίρα σε έχει βάλει στο στόχαστρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ