Ένα παιδί ανανεώνει τον έρωτα του ζευγαριού και αποτελεί πηγή ευτυχίας για όλη την οικογένεια. Ο Πέτρος Ίμβριος καλωσόρισε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι του και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τα χαρμόσυνα νέα. Η ευτυχία που νιώθει ο ίδιος αλλά και ολόκληρη η οικογένεια του πρέπει να είναι τεράστια.

Υπενθυμίζουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει άλλα δύο παιδιά, με την Έλενα Ζαφειροπούλου ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Συράν Λελούδα με την οποία απέκτησαν τώρα το μικρό αγγελούδι.

Αν και ο Πέτρος Ίμβριος δεν έχει ακόμα παντρευτεί με την Συράν Λελούδα δήλωσαν πως ο γάμος είναι μέσα στα μελλοντικά τους σχέδια. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής πριν μερικούς μήνες, είχε ερωτηθεί αν θα παντρευόταν ξανά και εκείνος απάντησε πως εν μέσω καραντίνας έχουν αφήσει τον γάμο στην άκρη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πέτρος παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1998 τη Ναταλία Γερμανού με την οποία πλέον διατηρούν φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις ενώ το 2007 παντρεύτηκε την Έλενα Ζαφειροπούλου με την οποία απέκτησε τα άλλα δύο παιδιά του.

Όσο για το φύλο του μωρού είναι… αγοράκι. Δείτε το γλυκό στιγμιότυπο από το μαιευτήριο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ