Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφυλακίστηκε χθες και δεν βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα. Ωστόσο, η δίκη συνεχίστηκε για υποθέσεις ενός βιασμού και δύο απόπειρων βιασμού.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κατέθεσε η μητέρα ενός εκ των τριών φερόμενων θυμάτων του ηθοποιού. Πρόκειται για τη μητέρα της γυναίκας που έχει μηνύσει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με την κατάθεση της μάρτυρα, είχε παρενοχλήσει και την ίδια όταν συνεργάστηκαν καθώς είναι κι εκείνη ηθοποιός.

Όπως είπε η μητέρα της καταγγέλουσας, ενημερώθηκε από την κόρη της για όσα είχαν συμβεί όταν ξεκίνησαν οι πρώτες καταγγελίες. Όπως είπε κλαίγοντας, «ένιωθε “συνένοχη” για τον βιασμό του παιδιού της», όπως είπε ο δημοσιογράφος του ANT1, Θάνος Κλωνόπουλος, καθώς δεν είχε καταλάβει τι είχε βιώσει η κόρη της.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε προβληθεί επίσης ένα απόσπασμα της κατάθεσης της μάρτυρα που μιλούσε για τις συμπεριφορές που είχε αντιμετωπίσει όταν η ίδια και ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεργάστηκαν στο θέατρο. «Ήταν συνηθισμένο όταν έβλεπε γυναίκα που του αρέσει, να βγάζει αφρούς, να κάνει σαν τρελός», σημείωσε σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα η μάρτυρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ