Μαζί με άλλα 18 άτομα στον τρίτο θάλαμο των φυλακών Τρίπολης κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης στο “Πρωινό” την Τετάρτη, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι αρκετά κοινωνικός, σε αντίθεση με τον κωμικό ηθοποιό. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης δέχεται συχνά τις επισκέψεις του δικηγόρου και της συζύγου του, αλλά κανείς δεν έχει δει τον γιο του.

“Ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο” ανέφερε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

“Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί, αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους. Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής” είπε επίσης ο δημοσιογράφος, που συμπλήρωσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επανέρθει με νέα αίτηση αποφυλάκισης.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Είχε πιστέψει, από ότι μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του και θα βγει έξω. Αιτήθηκε να φορέσει το περιβόητο βραχιολάκι και να έχει κατ’ οίκον περιορισμό”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ