Χθες, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης κλήθηκε για την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, καθώς κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα, ένα βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης, μετά τις προσωπικές αναφορές για το πώς μεγάλωσε και την παραδοχή ότι καταστράφηκε από όλες τις απόψεις έκανε αναφορές στον Σπύρο Μπιμπίλα, την Λένα Δροσάκη και την Εβελίνα Παπούλια.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίστηκε ότι με την πρώτη καταγγέλλουσα ξεκίνησε να δουλεύει «ως χάρη» στον Σπύρο Μπιμπίλα, με τον οποίο διατηρούσαν στενή φιλική σχέση. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν φίλος με τη μητέρα της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον ηθοποιό. Ακόμα, ακούστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο ότι η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας είχε σχέση με τον τραγουδιστή, Δημήτρη Μπάση.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνείται τις κατηγορίες ο ηθοποιός – «Με είπαν βιαστή – Δεν είμαι βιαστής»

Ακόμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης επανέλαβε ότι δεν είναι βιαστής, υποστηρίζοντας πως η πρώτη και η μοναδική φορά που εξερράγη κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης ήταν όταν η Λένα Δροσάκη στη δική της κατάθεση έκανε λόγο για ακόμα έναν βιασμό που είχε ακούσει.

Σε άλλο σημείο της απολογίας του, ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε σε λυγμούς, αναφερόμενος στις συνθήκες που βίωσε μέσα στις φυλακές. Όπως είπε, «η φυλακή δεν είναι αυτό που βλέπουμε στις τηλεοράσεις, αλλά κάτι πολύ σκληρό. Στη φυλακή σου σταματάει το μυαλό σου, η καρδιά σου, η ζωή σου». Ακόμα, αναφέρθηκε στην Εβελίνα Παπούλια με την οποία διατηρούσαν άψογη σχέση το 2020.

Επίσης, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε αναφορά και στην συνάδελφό του Μαριάννα Τουμασάτου. Ο ίδιος είπε πως είχε κακή συνεργασία μαζί της στο θέατρο. «Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί να μιλάνε για μένα; Γιατί μου το κάνουν αυτό; Δεν με ξέρουν. Τι λόγο είχε η κ. Τουμασάτου να βγει και να πει στην τηλεόραση ότι δεν «με ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες». Άπιστος, υπήρξα βιαστής δεν υπήρξα. Ήμουν κύριος. Αν υπήρξα νευρικός ναι, αν θύμωσα ναι. Δεν έβρισα. Το ξέρετε ότι δεν έχω βρίσει ποτέ ηθοποιό;…

Ο γιος μου δούλεψε ως γκαρσόνι και από αυτά που έβγαζε μου έστελνε και εμένα 10 ευρώ για να φάω κάτι. Ξέρετε τι είναι η φυλακή; Είναι πολύ σκληρό. Οι μόνοι άνθρωποι που βοηθάγανε ήταν αυτοί στη κλούβα που με παίρνανε. Η φυλακή δεν είναι το κακό κρεβάτι ή το κλείδωμα. Η φυλακή σταματάει τη ζωή σου, σταματάει η καρδιά σου, τελειώνεις. Βλέπεις μπροστά σου το τέλος. Είσαι στο τέλος. Η γυναίκα αυτή στην οποία είμαι άπιστος έρχονταν στην Τρίπολη να μου φέρει αυτά τα 10 ευρώ του γιου μας. Μας τελειώσανε τα χρήματα δεν έχουμε να φάμε. Δεν έχω δουλειά. Ποιος θα με πάρει;

Εγώ δεν βίασα αυτό έχει αξία. Οι άνθρωποι αυτοί που λένε όλα αυτά που λένε τόσο εύκολα για εμένα, δολοφονούν ένα άνθρωπο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ξέρουν τι λένε δεν τους ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες. Έρχεται η κ. Παπούλια είχα άριστη σχέση μαζί της και με κατηγορεί. Μιλάγαμε για δουλειά μέχρι το 2019. Κανείς δεν ήρθε να μου πει τίποτα. Και αυτό που έρχονται όλοι και σε όλους έχω δείξει τα γεννητικά μου όργανα; Θα μου πείτε εδώ σε λένε βιαστή και αυτό σε ενοχλεί; Όλα με ενοχλούν» ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ