Ξεκίνησε η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα, ένα βιασμό και δύο απόπειρες. Δέκα μήνες μετά από την έναρξη της πολύκροτης όσο και επεισοδιακής δίκης του, ο ηθοποιός κλήθηκε σήμερα να απολογηθεί.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Έφτασε στο δικαστήριο – Πιασμένες χέρι χέρι οι ηθοποιοί που τον κατήγγειλαν

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της ζωής του αλλά και τη σχέση που έχει με τις γυναίκες, που όπως λέει τις «Γεννήθηκα στην Σοφοκλέους. Εκείνη την εποχή ήταν η περιοχή με τα μπουρδέλα. Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες. Έπαιζα εκεί με τους φίλους μου. Τους μιλούσαμε. Είχα πάντα μια βαθιά εκτίμηση, αγάπη και θαυμασμό γι αυτές. Όχι μόνο γι αυτές. Για όλες τις γυναίκες».

Στην απολογία του, μάλιστα, λέει: «Θα σας πω ένα περαστικό για να καταλάβετε τι είναι για μένα το θέατρο. Πιθανόν να καταλάβετε κάποια πράγματα για μένα. Έχουν μιλήσει άνθρωποι για μένα που δεν με ξέρουν. Με είπαν μαλάκα, με είπαν βιαστή. Δεν είμαι βιαστής. Δεν έχω λόγο να είμαι. Με είπαν ελεεινό και τρισάθλιο. Τη θυμάμαι την κυρία αυτή. Ούτε που την είχα δει άλλη φορά στη ζωή μου. Είπε αυτή η κυρία… σε αυτή τη δίκη ο αέρας είναι λαλίστατος. Όλα έχουν ακουστεί στον αέρα! Δεν ειπώθηκε ποτέ ένα όνομα! Είπε λοιπόν ότι κυκλοφορούσε στο χώρο ότι είμαι ελεεινός και τρισάθλιος…Δεν θέλω να περάσω ούτε απ’ έξω από το θέατρο! Τελείωσα με αυτό το χώρο! Δε με πειράζει. Με πειράζει που με λένε βιαστή! Η κυρία Δρόσακη ήρθε και είπε ότι ξέρει και γι’ άλλο βιασμό! Αλλά όταν απειλήθηκε με μήνυση το πήρε πίσω. Τα αυτιά μας όμως το άκουσαν!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ