Η Βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε στα καθήκοντα της, φόρεσε φλοράλ ένα “πλατύ” χαμόγελο και συνεχίζει τη ζωή της για το καλό της Μεγάλης Βρετανίας.

Η ίδια πραγματοποίησε δύο εικονικά ακροατήρια, δέκα ημέρες μετά το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της και Δούκα του Εδιμβούργου, Φίλιππο.

Συγκεκριμένα, η Μονάρχης πραγματοποίησε διαδικτυακή συνάντηση, από το Κάστρο του Windsor, με τον Πρέσβη από τη Δημοκρατία της Λετονίας και τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Ακτής Ελεφαντοστού.

Η Εξοχότητά της κα Ivita Burmistre έγινε δεκτή στο ακροατήριο και παρουσίασε τις Επιστολές ανάκλησης του προκατόχου της και τις δικές της Επιστολές Πιστοποίησης ως πρέσβης από τη Δημοκρατία της Λετονίας στο Δικαστήριο του Αγίου Ιακώβου.

Η Εξοχότητά της κυρία Sara Affoué Amani έγινε επίσης δεκτή στο κοινό από τη Βασίλισσα και παρουσίασε τις επιστολές ανάκλησης του προκατόχου της και τα δικά της γράμματα αξιοπιστίας ως πρέσβης από τη Δημοκρατία της Ακτής του Ελεφαντοστού στο Δικαστήριο του Αγίου Ιακώβου. Η βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια ολοκλήρωσαν την επίσημη περίοδο πένθους τους την περασμένη Παρασκευή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ