Με τηλεφωνική σύνδεση, στον αέρα του ”Happy Day” βγήκε σήμερα η Σοφία Παυλίδου, η οποία χθες κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της σωματικής βλάβης. Αντίθετα, ο Μάνος Παπαγιάννης καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή σωματική βλάβη.

Δείτε επίσης: Μάνος Παπαγιάννης: Άσκησε έφεση στην υπόθεση με την Σοφία Παυλίδου

Η γνωστή ηθοποιός νιώθει δικαιωμένη από την έκβαση της δίκης, όπως εξέφρασε στην εκπομπή. «Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή. Έχει τα κριτήριά του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια που αθωώνομαι διπλά. Δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει. Αθωώθηκα.

Φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των 4 μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω, όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η στρατηγική έπεσε στο κενό. Αν ο κ. Παπαγιάννης είχε κάνει κάποια κίνηση να μη φτάσουμε στο δικαστήριο… Αν υπήρχε συγγνώμη, ακόμα και ιδιωτικά, δε θα έφτανα στα δικαστήρια.

Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται και έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό… Αν δείτε και τη συνέντευξη μετά δεν υπάρχει μεταμέλεια. Αισθάνθηκα λύτρωση στο άκουσμα της απόφασης. Ήμουν συγκινημένη, νομίζω φάνηκε. Είναι πολύ λυτρωτικό. Χάνεις το κουράγιο σου αλλά δεν έχασα την πίστη μου στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν είχε καμία απόδειξη για αυτά που ισχυριζόταν. Οπότε εννοείται εγώ βγήκα νικήτρια, δεν ξέρω τι αισθάνεται ο κ. Παπαγιάννης» τόνισε η Σοφία Παυλίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ