Εξοργισμένη είναι η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου λόγω του ότι ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μπήκε στον προσωπικό τους χώρο και, όπως ισχυρίζονται πήρε προσωπικά αντικείμενα της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας temponews24, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Από την πλευρά της η οικογένεια που είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, υποστηρίζοντας πως ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προέβη σε παραβίαση του ακινήτου, αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί απόφαση του δικαστηρίου που εξετάζει την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς.

Μάλιστα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου παρενέβη τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου και έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ