Αποχώρηση “βόμβα” από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, για γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

H Σόφη Χρυσάνθου με μια ανακοίνωσή της, αναφέρεται στην αποχώρησή της και με κεφάλι ψηλά και υπερηφάνια προχωρά. Το 30μηνο συμβόλαιο με το ΡΙΚ, δεν αναννώθηκε όπως συμβαίνει συνήθως και η ίδια τοποθετήθηκε μέσα από τα social media

 “Να μάθεις να φεύγεις την κατάλληλη στιγμή. Όχι από εγωισμό αλλά από αξιοπρέπεια. Γιατί η αξιοπρέπεια είναι αθόρυβη. Την παίρνεις και φεύγεις χωρίς να ενοχλήσεις κανέναν. Δυόμιση χρόνια μετά, παίρνω την αξιοπρέπεια μου και φεύγω από το ΡΙΚ με συνείδηση καθαρή. Φεύγω από ένα μεγάλο σχολείο, στο οποίο έμαθα και έπαθα πολλά. Έμαθα από ανθρώπους σωστούς, αληθινούς, που μαζί δημιουργήσαμε όμορφα πράγματα μα πάνω απ’ όλα μοιραστήκαμε μοναδικές στιγμές.

Από αυτές που νιώθεις περήφανη για όσα έχεις κάνει και από την άλλη γιατί απόλαυσες μαζί τους το κάθετι. Έπαθα από ανθρώπους που θέλησαν να υποτιμήσουν το μυαλό μου και να ποδοπατήσουν την αξιοπρέπεια μου. Από ανθρώπους που έμαθαν να χτυπούν πισώπλατα γιατί ποτέ δεν είχαν το βλέμμα τους καθαρό για να σε κοιτάξουν στα μάτια (μεγάλη κουβέντα να μπορείς να κοιτάξεις τον άλλο στα μάτια). Τέτοιοι άνθρωποι είναι άξιοι να σε κάνουν να αμφισβητήσεις ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Μα όλοι αυτοί ξέχασαν πως το ύψος του ανθρώπου ξεκινάει από τα πόδια και φτάνει μέχρι το κεφάλι. Από εκεί και πάνω ξεκινάει το ανάστημα του. Ορθώνω ανάστημα λοιπόν και με ψηλά το κεφάλι προχωρώ. Όπως μου είπε ένας φίλος: “Δυνάμεις αποκτούμε προχωρώντας”. Να μάθεις να φεύγεις απ’ όσα νόμισες γι’ αληθινά γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις σε αυτά.

Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, χαμογελώ, κλείνω το μάτι στον καινούργιο μου εαυτό που σίγουρα είναι καλύτερος από πριν. Συνειδητοποιώ πόσο καλό μου έκαναν τελικά αυτοί οι άνθρωποι. Με βοήθησαν να θυμηθώ πώς είναι να βαδίζεις σε μονοπάτια αληθινά. Θα βαδίσουμε μαζί και αυτή τη φορά έτσι όπως έχουμε μάθει.

Υ.Γ. Όλα όσα αγάπησα και εκτίμησα στο ΡΙΚ και θα κρατάω πάντοτε στην καρδιά μου, προέρχονται από ανθρώπους που έχουν καταθέσει τη ψυχή τους εκεί, που έχουν μάθει να δουλεύουν με κάθε κύτταρο του κορμιού τους, που κάνουν τα πάντα για να φέρουν την αλλαγή.. Το ΡΙΚ είναι οι άνθρωποι αυτοί. Κλείνω λέγοντας, στο επανιδείν…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ