Τον γύρω του διαδικτύου κάνει η είδηση για τον αρραβώνα της Paris Hilton με τον Carter Reum. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός και μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες, μία με τον αγαπημένο της την ώρα που της κάνει την πρόταση γάμου και η δεύτερη απαθανατίζει την στιγμή που φιλιούνται!

Το σκηνικό μαγευτικό. Η Paris Hilton διηγήθηκε μέσω της λεζάντας της φωτογραφίας τον τρόπο με τον οποίο ο μέλλοντας σύζυγος της, της έκανε την πρόταση γάμου.

Αναλυτικά έγραψε:

«Όταν γνωρίζεις την αδελφή ψυχή σου δεν το γνωρίζεις απλά, το νιώθεις. Η αγάπη μου και εγώ βρισκόμαστε σε σχέση από το πρώτο κι όλας ραντεβού, και για τα γενέθλια μου οργάνωσε ένα ιδιαίτερο ταξίδι σε έναν τροπικό παράδεισο. Καθώς περπατούσαμε δίπλα στην παραλία, ο Κάρτερ μας οδήγησε σε μια καλύβα στολισμένη με λουλούδια και γονάτισε μπροστά μου. Είπα ναι, ναι στο για πάντα! Δεν υπάρχει κάποιος άλλος που θα μπορούσα να περάσω το «για πάντα» μαζί του».

Πολλή διασημότητα είδε και το πανάκριβο δαχτυλίδι που χάρισε ο Κάρτερ στην γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί. Τα μάτια της γνωστής επιχειρηματίας κόστισαν πολύ ακριβά στον όμορφο συγγραφέα αφού μόνο το δαχτυλίδι του στοίχισε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια!

Υπενθυμίζουμε ότι η Paris Hilton είχε αρραβωνιαστεί κι άλλες φορές στο παρελθόν χωρίς να προχωρήσει σε γάμο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ