Η Πάρις Χίλτον δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει το κοινό της. Αυτή την φορά η 39χρόνη κληρονόμος έκανε γνωστό ότι τον Σεπτέμβρη ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο “This is Paris”, μέσα από το οποίo σκοπεύει να αποκαλύψει μια τραυματική εμπειρία από την παιδική της ηλικία.

“ Κανένας δεν γνωρίζει ποια πραγματικά είμαι .Κάτι συνέβη στην παιδική μου ηλικία για το οποίο δεν έχω μιλήσει πότε σε κανέναν. Ακόμα έχω εφιάλτες”, δήλωσε η ίδια σε μία προεπισκόπηση για τον επερχόμενο ντοκιμαντέρ ,που προβλήθηκε την περασμένη Τρίτη στην εκπομπή του Jimmy kimmel.

Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή της την εμπειρία και απλά θέλησε μόνο να προϊδεάσει τους θαυμαστές της για το τι πρόκειται να δουν στο νέο της ντοκιμαντέρ.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Nikki Glaser για την εκπομπή του Jimmy Kimmel ,περιέγραψε και το πως αισθάνεται για το νέο της φιλμ που πρόκειται να προβληθεί το Σεπτέμβρη, το 2020.

“Είμαι ενθουσιασμένη αλλά παράλληλα αγχωμένη. Πρόκειται για πράγματα που δεν έχω ξανά συζητήσει στο παρελθόν. Πολύ τραυματικές και προσωπικές εμπειρίες ”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Πάρις Χίλτον.

Οι θαμαστές της, όπως είναι αναμενόμενο, περιμένουν με αγωνία να δουν την προσωπική εξομολόγηση της χρυσής κληρονόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ