Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μίλησε για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη, αποκαλύπτοντας παράλληλα, πως οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν.

«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε  φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όσον αφορά την Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί.

Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά.

Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ