Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” και προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική της εμπειρία από το κίνημα metoo και την απόφασή της να δώσει κατάθεση για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε η ίδια.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά: “Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που ανέφερε η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Κάποια από αυτά που έγιναν έχουν παραγραφεί, αυτό δε σημαίνει ότι δεν συνέβη. Δε σου κρύβω ότι στην αρχή δείλιασα. Στην αρχή ένιωσα μια ντροπή για το πως θα με δουν οι άλλοι, αυτό που αισθάνονται και όλα τα θύματα. Δεν ήταν εύκολο να βγω να μιλήσω. Δεν κυνηγάμε τη δημοσιότητα.”

Το γιατί τώρα δε θα μας το επιβάλει κανένας. Το “γιατί τώρα” είναι όταν είσαι εσύ έτοιμος. Στην αρχή είχα αισθανθεί πολύ άσχημα και είχα αποφασίσει να μη μιλήσω. Ντράπηκα πάλι γι’ ακόμα μια φορά. Έπρεπε να το διαπραγματευτώ και να το συζητήσω με τους γονείς μου που δεν το ξέρανε και με το Γιάννη φυσικά. Δεν είναι εύκολο,” συμπλήρωσε η Παναγιώτα Βλαντή.

Τέλος επεσήμανε για τα επικριτικά σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς: “Καλό είναι να μην βγαίνουν εύκολα συμπεράσματα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, να δώσουμε τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις, να το πούμε στους δικούς μας και να το ξαναζήσουμε. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Για να μιλήσω γι’ αυτό σημαίνει ότι με βασάνιζε και με βασανίζει ακόμα. Είμαι πολύ πιο ανάλαφρη όμως τώρα. Το όπλο είναι να μιλήσεις.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ