Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή “Στούντιο 4”. Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo αλλά και στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη και εκείνη σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Αρχικά, η Παναγιώτα Βλαντή μοιράστηκε ότι όταν έφτασε η στιγμή των αποκαλύψεων θέλησε να μιλήσει με συναδέλφους της που έζησαν αντίστοιχα περιστατικά. Ή ίδια δεν είχε ανοιχτεί σε κανέναν πέρα από τη μητέρα της όσον αφορά τη δική της εμπειρία: “Mίλησα αμέσως μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω με την οικογένεια μου που δεν το ήξερε. Μόνο στη μαμά μου το είχα πει τη στιγμή που συνέβη, όταν ήμουν 22 χρονών. Μόλις είχα βγει δηλαδή στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι’ αυτό και θύμωνα και στεναχωριόμουν με όσους λένε “γιατί τώρα”. Γιατί τώρα είναι η ώρα, τώρα πατάω στα πόδια μου“.

Η δική της εμπειρία αποτέλεσε για εκείνη μία σοκαριστική στιγμή: “Με είχε σοκάρει! Ήταν ένα σοκ! Πέρασα πολλά στάδια, αλλά είχα την τύχη να γνωρίσω γενναιόδωρους ανθρώπους στη δουλειά και αυτό με βοήθησε να προχωρήσω αλλιώς δεν ξέρω τι θα είχα κάνει”.

Αμέσως μετά πρόσθεσε πως έκανε τις κινήσεις που χρειάζονταν, παρά το γεγονός ότι το συμβάν είχε παραγραφεί, ενώ συμβούλεψε τον κόσμο να σταθεί σε όσα ήρθαν στο φως και να μην τα ξεχάσουν: “Βεβαίως και κατήγγειλα το γεγονός στο ΣΕΗ απλώς είναι παραγεγραμμένο. Το ότι έχει όμως παραγραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει. Έκτοτε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο νομίζω πως συναντηθήκαμε μόνο μια φορά, κοινωνικά, αλλά πολύ από απόσταση…Παροτρύνω τον κόσμο να μη ξεχάσει, να θυμάται ότι υπήρξαν αυτοί οι άνθρωποι“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ