Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear-McClard, μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου. Πρόσωπο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρει στο αμερικανικό People: «Χώρισαν πρόσφατα. ΄Ηταν απόφαση της Εmily. Είναι καλά. Είναι δυνατή και αφοσιωμένη στο γιο της. Είναι μία υπέροχη μαμά». Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι σύντομα θα υπογράψουν και το διαζύγιο τους. Μέχρι στιγμής, ούτε το διεθνούς φήμης μοντέλο αλλά ούτε ο σύζυγός της έχουν κάνει κάποιο σχόλιο στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχουν χωρίσει.

Χωρίζει η Emily Ratajkowski;

Tα δημοσιεύματα περί χωρισμού πυροδότησε το γεγονός ότι η Emily πλέον εμφανίζεται χωρίς τη βέρα της, στις αναρτήσεις της στα social media αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Το μοντέλο και ο παραγωγός γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2018. Έπειτα από λίγες εβδομάδες που είχε ξεκινήσει ο δεσμός τους, παντρεύτηκαν αιφνίδια στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Σε συνέντευξή της, η Ratajkowski είχε αποκαλύψει ότι με τον Sebastian ήταν φίλοι προτού η σχέση τους εξελιχθεί σε ερωτική. Τον Μάρτιο του 2021, υποδέχτηκαν τον γιο τους, Sylvester Apollo.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ