Στο Teatro διεξήχθησαν τα φετινά Καλλιστεία και η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε τον διαγωνισμό ομορφιάς, με την ίδια να είναι εντυπωσιακή μέσα στο καλαίσθητο φόρεμά της.

Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και κατόρθωσε να κατακτήσει τον στόχο της. Η Σαμάνθα Μίσοβιτς είχε συμμετάσχει στο Big Brother, και πλέον αποτελεί την Σταρ Ελλάς 2022.

Μις Γιανγκ αναδείχθηκε η Κατερίνα Σκουλά, Μις Ελλάς η Ζωή Σουμανάκη και ομορφότερη της χώρας η Σαμάνθα Μίσοβιτς. Οι διαγνιζόμενες και νικήτριες βρέθηκαν στο «Happy Day» και εξέφρασαν τη χαρά τους, με την Σταρ Ελλάς να αναφέρεται στο κατόρθωμά της, τονίζοντας ότι δεν το περίμενε και ότι «ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία».

Σταρ Ελλάς Καλλιστεία
Σαμάνθα Μίσοβιτς

Αφού ευχαρίστησε τον Πάνο Ζίνα και την κριτική επιτροπή δήλωσε πως επιθυμεί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό «έτσι όπως της αναλογεί».

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς περπάτησε στην πασαρέλα στα Καλλιστεία του 2022 και οι αναλογίες της δεν πέρασαν απαρατήρητες. Μελαχρινή, γυμνασμένη και με μια υγιή φιγούρα φόρεσε το Στέμμα της και είναι έτοιμη να διεκδικήσει σε λίγο διάστημα τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο.

Σαμάνθα Μίσοβιτς

photos: Papadakis press

Μία μέρα μετά τα Καλλιστεία η Σταρ Ελλάς στο «Happy Day»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ