Μεγάλο θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές έχει γίνει η απουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η ψυχρότητα των δύο κατά την διάρκεια της εκπομπής. Πλέον, ο Ουγγαρέζος εμφανίζεται με 5λεπτη στήλη με τίτλο ”Με τη ματιά του Δημήτρη”, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά δρώμενα με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Ωστόσο, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια κίνηση που πυροδότησε ακόμη περισσότερο τη φημολογία για ψυχρότητα στη σχέση των δύο προσώπων. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη προλόγισε τη στήλη του συνεργάτη της και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε στο παράθυρο με τους τηλεθεατές να έχουν την ευκαιρία να τους δουν να συνυπάρχουν στην οθόνη για κάτι λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα.

Το πρωί της Δευτέρας, η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και την 5λεπτη πλέον παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή ”Ελένη”.

Όπως αποκάλυψε η ίδια και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, πριν από λίγες εβδομάδες, πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη και η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τους συνεργάτες να είναι πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια δυσκολία στη σχέση τους.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ