Προς το οριστικό τηλεοπτικό διαζύγιο φέρεται να οδεύει η Φαίη Σκορδά με το κανάλι του ANT1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα». Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρομπόλας ανέφερε ότι μετά από ένα ραντεβού που είχε πριν από λίγες ημέρες η οικοδέσποινα του «Πρωινού» με το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο δεν πήγε καθόλου καλά, θεωρήθηκε και από τους δύο πλευρές ότι οδεύει προς τη λύση η συνεργασία τους. Ωστόσο μία νέα συνάντηση που αναμένεται να γίνει σήμερα, ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στους ιθύνοντες του καναλιού, ίσως αλλάξει την κατάσταση και ανατρέψει τα πάντα.

«Αυτή τη στιγμή αλλάζουν ώρα με την ώρα. Οι πληροφορίες που έρχονται είναι τόσο αντιφατικές μεταξύ τους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ακούστηκε ότι η Φαίη Σκορδά δέχτηκε κρούση από τον ΣΚΑΙ και ότι θα κάνει και ραντεβού. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι είναι απλά μία φήμη. Δεν υπάρχει καμία κίνηση από το ΣΚΑΙ για να εντάξει στο δυναμικό του τη Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όλα δείχνουν ότι η Φαίη Σκορδά και ο ΑΝΤ1 οδηγούνται σε οριστικό διαζύγιο. «Υπήρξε ένα ραντεβού με τον ΑΝΤ1 που δεν πήγε καθόλου καλά. Από εκείνο το σημείο και μετά και οι δύο πλευρές θεώρησαν ότι οδηγούνται σε διαζύγιο. Από το κανάλι θεωρούν ότι έχουν δώσει τα περισσότερα πράγματα από αυτά που έχει ζητήσει η παρουσιάστρια. Η Φαίη θεωρεί ότι αδικείται με τη διάρκεια και τους χρόνους. Μπορεί να γίνει μία τελευταία προσπάθεια σήμερα. Δεν αποκλείεται μία ανατροπή. Δεν αποκλείεται να δούμε την τελευταία στιγμή να γυρίζει το πράγμα τούμπα»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ