Μία υπέροχη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο Ορφέας Αυγουστίδης και απολαμβάνει την καθημερινότητά του στο πλευρό της συντρόφου του, Γεωργίας και του μονάκριβου γιου τους, Αχιλλέα – Κωνσταντίνου που τον Απρίλιο γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» σπάνια αναρτά φωτογραφίες στα social media από την καθημερινότητα του με την οικογένειά του, αλλά έκανε μία εξαίρεση. Αυτή τη φορά φωτογράφισε την αγαπημένη του, Γεωργία και δημοσίευσε τη φωτογραφία της.

Στις αρχές Απριλίου, δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη με την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Γεωργία. Η αναγγελία του γάμου έχει ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ