Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πολύ γρήγορα η υπόθεση του Κώστα Δόξα ο οποίο κατηγορείται από την πρώην σύζηγό του για ενδοοικογενειακή βία. Το περιστατικό αναφέρθηκε και χθες Σάββατο στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

Μεταξύ άλλων σχολιάστηκε και η μήνυση που έχει καταθέσει η Μαρία Δεληθανάση εναντίον του Κώστα Δόξα.

Η Ναταλία κατά τη διάρκεια της εκπομπής πήρε τον λόγο και τόνισε ότι η υπόθεση αυτή πρέπει να χειριστεί με απόλυτη προσοχή αφού μέσα στην υπόθεση υπάρχει και ένα μικρό παιδί. Έτσι η όμορφη παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε:

«Εδώ είναι και ευαίσθητο θέμα και ίσως να μην το σχολιάσουμε με τη ζέση που είχαμε τις προηγούμενες μέρες. Εδώ μιλάμε για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αν αποδειχθεί και θέλει έναν έξτρα σεβασμό γιατί υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί. Η κάθε καταγγελία είναι διαφορετική και θέλει άλλο χειρισμό. Το κάθε κανάλι δίνει άλλη γραμμή στους παρουσιαστές», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως πριν λίγες ημέρες δέχτηκε εξώδικο, από άνθρωπο τον οποίο δεν μπορεί κατονομάσει.

«Εμείς είμαστε ένα προσεκτικό κανάλι. Έρχεται ένα εξώδικο; Δεν θα μιλήσετε γι΄αυτό το θέμα. Έφαγα και εγώ ένα εξώδικο την περασμένη βδομάδα, ονομαστικότατα».

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή Βίντεο: TLifeVideo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ