Ένα μοναδικό πάρτι, ένα πρωτοποριακό show που συνδυάζει μουσική και stand–up comedy σε ισόποσες δόσεις και παρασύρει το κοινό με νοσταλγικές στιγμές και μουσικές των 80’s και 90’s, απολαμβάνουμε με το “Rewind”.

Σε ένα party με το κοινό ο Λούης με ένα τρίωρο show κάνει τις συγκρίσεις των 80s και 90s με το σήμερα. Πώς ήμασταν τότε και πώς είμαστε σήμερα; Με τί διασκεδάζαμε και τί ακούγαμε τότε; Πώς ήταν ήταν οι γονείς μας και τί συμβουλές μας έδιναν; Πώς ήταν οι έξοδοι μας και τι διαφορά έχουν σήμερα και με τους σημερινούς νέους; Πώς ήταν η ζωή μας ΄χωρίς τα social media και πως σήμερα που είμαστε κατακλυσμένοι από την τεχνολογία;

 O Λούης μαζί με τον Τεύκρο Νεοκλέους, τη Μαριλένα Χαραλαμπίδου, τον Γιώργο Κλεάνθους και τον DJ AndrezP (Αντρέα Πατσαλίδη) on the decks, στήνουν ένα πάρτι με τραγούδια περασμένων δεκαετιών που χορέψαμε και αγαπήσαμε και που συνδυάζονται αρμονικά με το stand–up comedy του Λούη!

Κάθε Παρασκευή Down Town Live, ενώ κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα στο Ravens της Λεμεσού θα δίνουν ρεσιτάλ διασκέδασης και σάτιρας.

Μη το χάσει κανείς γιατί θα χάσει ένα μεγάλο party και την πιο τρολ και νοσταλγική σάτιρα της ζωής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ