Η Ολίβια Κωνσταντινίδη είναι νέα, όμορφη, επιτυχημένη και με μεγάλο αριθμό ακολούθων στα κοινωνικά δίκτυα!

Η ίδια δεν ανεβάζει μόνο φωτογραφίες, αλλά προσπαθεί να περνάει και κάποια μηνύματα στις γυναίκες, σχετικά με το σώμα και την εξωτερική εικόνα τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η νεαρή Instagrammer μίλησε ανοιχτά για το body shaming που έχει δεχτεί από τον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και των social media.

Έτσι, δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει πως δεν υπάρχει το τέλειο και πως πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι.

Η Ολίβια αυτή την φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία της με μπικίνι και εκμυστηρεύτηκε στη λεζάντα πως στο παρελθόν, όταν πήγαινε στην θάλασσα, ήταν σίγουρο πως την προηγούμενη μέρα δεν θα έτρωγε απολύτως τίποτα για να φαίνεται λίγο πιο “λεπτή”.

Όπως έγραψε:

“Θυμάμαι ότι υπήρχε περίοδος στη ζωή μου, που για να πάω στην παραλία δεν έτρωγα πολύ την προηγούμενη ημέρα. Ίσως και να μην έτρωγα καν πρωινό για να νιώθω πιο αδύνατη. Κι αυτή ήταν δυστυχώς η πραγματικότητα. Ήταν “φυσιολογικό” να πεινάω μόνο και μόνο για να φαίνομαι καλύτερη στα μάτια των άλλων. Αυτό πίστευα. Κοιτάζοντας πίσω, τώρα, που έχω ξεπεράσει αυτή την περίοδο, που δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω περίοδο, καθώς ήταν σχεδόν ολόκληρή μου η ζωή, είναι λυπηρό που δεν μπορούσα να εκτιμήσω το σώμα μου… Εύχομαι να μην σπαταλούσα τις σκέψεις μου και την ενέργειά μου να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλες γυναίκες. Ήμουν αδύνατη όταν βίωσα bullying για το σώμα μου… Κάποιες φορές οι λέξεις σοκάρουν και πληγώνουν… Σε όλα τα κορίτσια εκεί έξω που αγνοούν τα γεύματά τους για να δείχνουν καλύτερες με μπικίνι, σας παρακαλώ πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν αξίζει. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αγχώνεστε πως φαίνεστε και αντ’ αυτού εστιάστε τι θέλει ο εαυτός σας εσωτερικά. Γεμίστε τον εαυτό σας με θετικές σκέψεις. Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και αναγνωρίστε ότι είστε όμορφες. Επειδή το αξίζετε”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ