Την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την εξομολόγησή της πως θα γίνει μητέρα, έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία την Δευτέρα του Πάσχα παντρεύτηκε σε στενό κύκλο στις Σπέτσες τον αγαπημένο της, Μίνω Μάτσα, ευχήθηκε στη μητέρα της, με αφορμή την σημερινή Γιορτή της Μητέρας, με μια φωτογραφία της Ελένης Βαρδινογιάννη-Κεφαλογιάννη και μία και μοναδική λέξη να την συνοδεύει: «Μαμά».

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Η μητρότητα δεν έχει ηλικία”

Όπως δήλωσε στο Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά η βουλευτής: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος. Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Διαβάστε περισσότερα

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ