Η Μέγκι Ντρίο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε τόσο για την Ραμόνα Βλαντή, όσο και για την δύσκολη περίοδο που πέρασε στα οικονομικά της.

«Η Ραμόνα Βλαντή τα λέει συνέχεια για να είναι στην επικαιρότητα. Μια Ραμόνα θα κρίνει την Καγιά ενώ δεν έχει συνεργαστεί μαζί της; Πώς γίνεται; Δεν το βλέπω σωστό. Επειδή δούλευες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανες μια εκπομπή βγαίνεις τώρα μπροστά και λες όλοι ξέραμε ποια είναι η Βίκυ Καγιά; Πολλές φορές δεν μου αρέσουν αυτά που φοράει, νομίζω ότι είμαστε στην εποχή του ’80.  Το βλέπω λίγο παλιομοδίτικο όλο αυτό» τόνισε η Μέγκι Ντρίο.

Αποκάλυψε πως έχει δεχθεί bullying στον χώρο εργασίας της και ο τρόπος που αντιδρά είναι να αποχωρεί. «Όλες οι συμπεριφορές bullying που έχω δεχθεί, είχαν να κάνουν με την καταγωγή μου. Έστελναν μηνύματα στη συγχωρεμένη τη μητέρα μου» συμπληρώνει.

«Η χρονιά μετά το GNTM ήταν πολύ δύσκολη οικονομικά, ειδικά κι επειδή δεν είχα και την πλήρη στήριξη των γονιών μου τότε, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ