Μετά την επιβολή του δεύτερου lockdown στη χώρα της Ελλάδας, που είναι σε ισχύ από τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι celebrities της ελληνικής showbiz -και κυρίως οι γονείς- ψάχνουν δημιουργικούς τρόπους για να περάσουν τον χρόνο τους στο σπίτι και φυσικά ο Σάκης Ρoυβάς και η Κάτια Ζυγούλη δεν αποτελούν εξαίρεση.

Παιχνίδι, μαγειρική και …αδέσποτα

Το γνωστό ζευγάρι που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα προσπαθεί πάντα να απασχολεί με δημιουργικό τρόπο τα παιδιά του και ανακαλύπτει συνεχώς νέα παιχνίδια. Στην προηγούμενη καραντίνα, τα παιδιά επιδόθηκαν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παιχνίδια στρατηγικής και τώρα ξεδιπλώνουν ένα ακόμη ταλέντο τους.

Έτσι, αυτή, η καραντίνα ξεκίνησε με μαθήματα σχεδίου. Ο Σάκης μαζί με τα παιδιά πήραν τα μπλοκ ζωγραφικής και τα μολύβια τους και παρακολουθώντας διαδικτυακά μαθήματα σχεδίου ξεκίνησαν τις δημιουργίες τους.

Μάλιστα ο Σάκης έχει επιδοθεί στην προστασία των αδέσποτων και δεν αφήνει γατάκι για γατάκι που να μη φροντίσει να υιοθετηθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ