Σε αυτοπεριορισμό τίθεται από σήμερα η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Η ίδια έπειτα από ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Υγείας και τους επί καθήκοντι εργαζόμενους τέθηκε σε αυτοπεριορισμό από την πρώτη στιγμή, τηρώντας όλα τα μέτρα.

Η ίδια τηρεί πάντα όλα τα μέτρα προστασίας, όπως και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου, στον οποίο δεν έχει βρεθεί ποτέ κρούσμα κορωνοϊού στις μόνιμες εγκαταστάσεις του. Έπειτα από την ενημέρωση που είχε, υποβλήθηκε αμέσως σε rapid test για τον κορωνοϊό και στην συνέχεια σε μοριακό με τα αποτελέσματα να ήταν και στα δυο σύμφωνα με πληροφορίες μας… αρνητικά.

Η Χριστιάνα τηρώντας τα Πρωτόκολλα του Υπουργείο Υγείας και τα μέτρα προστασίας θα μείνει αυτοπεριορισμένη, έχοντας ως μέλημά της την προσωπική υγεία της, την υγεία της οικογένειάς της αλλά και των συναδέλφων της.

Το κανάλι έχει ήδη προβεί σε τεστ για κορωνοϊό έπειτα και από σχετικό τηλεοπτικό γύρισμα που είχε σήμερα με τα αποτελέσματα εργαζομένων και καλεσμένων να ήταν αρνητικά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την παρουσιάστρια η ίδια επιβεβαίωσε τα γεγονότα ενώ μας ενημέρωσε και για το αρνητικό αποτέλεσμα των tests. Τηρώντας τα μέτρα και με ενσυνείδηση για τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε λόγω πανδημίας, η ίδια θα μείνει ως οφείλει περιοριοσμένη στο σπίτι, ενώ όπως μας είπε είναι πολύ καλά στην υγεία της και περιμένει και τα υπόλοιπα τεστ που θα βγουν τις επόμενες ημέρες για να ξαναγυρίσει στην εκπομπή της αλλά και στα παιδιά και τον σύζυγό της.

Η Χριστιάνα χαίρει άκρας υγείας ενώ μας τόνισε ότι η επαφή δεν είναι από το στενό της περιβάλλον και ότι δεν είχε ούτε έχει κανένα σύμπτωμα ενώ ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα να είναι στις επάλξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ