Μπορεί οι Καρντάσιανς να ανακοίνωσαν το τέλος του ριάλιτι “Keeping Up with the Kardashians” μετά από 14 χρόνια ωστόσο σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, το δημοφιλές πρόγραμμα θα συνεχίσει να προβάλλεται.

Οι πληροφορίες θέλουν τις Kardashians να στήνουν την δική τους εταιρεία πολυμέσων καθώς επιθυμούν να δημιουργήσουν μια νέα εκπομπή και να συνεργαστούν με το Netflix, την Apple ή την Amazon.

Η οικογένεια θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής παραγωγής του σόου και σκοπεύει να υπογράψει μια προσοδοφόρα συμφωνία με μία από τις παραπάνω κορυφαίες τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι έφυγαν από την Ε! επειδή το κανάλι δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στους μισθούς τους.

Νωρίτερα, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τις Καρντάσιανς να απομακρύνονται από την τηλεόραση για να αφιερωθούν στις επιχειρήσεις τους. Η Kim έχει την επιχείρηση εσωρούχων Skims, ενώ η Khloe διευθύνει τη μάρκα ενδυμάτων Good American και η Kourtney έχει τη δική της ιστοσελίδα, Poosh. Η Kylie έχει την αυτοκρατορία καλλυντικών της που της αποδίδει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ | thepressroom.gr

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ