Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους celebrities στις αγορές τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Τα εμπορικά καταστήματα και το κέντρο της Αθήνας είχαν την τιμητική τους, αφού υπάρχει και το εορταστικό ωράριο των μαγαζιών, με τους εκπρoσώπους της showbiz να τα επισκέπτονται.

Η Έλενα Τσαβαλιά, η Εύη Φραγκάκη με τη μητέρα της, ο Τζέιμς Φράνκο με την σύντροφό του Ιζαμπέλ Πακσάντ, ο Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του Νατάσσα Σκαφίδα, ο Κωστής Χατζηδάκης με τη σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή και τον γιο τους Γιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Άκης Παυλόπουλος με την Ελένη Φωτοπούλου με το παιδί τους, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με τη σύζυγό του Αγοραστή Αρβανίτη.

Ακόμα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Δόμνα Μιχαηλίδου. Σε αγορές επιδόθηκε και ο Χρήστος Χολίδης, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Τραϊανός Δέλλας, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Αθηναΐς Νέγκα, η Ναταλία Δραγούμη, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ο Αντώνης Σαμαράς, η Σίσσυ Φειδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη Σάσα Βαρδινογιάννη, ο Μύρωνας Στρατής, η Μαρία Μπεκατώρου, η Κλέλια Πανταζή, ο Γιώργος Χρανιώτης με την Γιωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Οι celebrities έκαναν τις αγορές τους και απόλαυσαν τις βόλτες τους μόνοι ή σε οικογενειακή διάθεση, με casual αλλά και πιο formal looks για τις εξόδους τους!

Άκης Παυλόπουλος με την Ελένη Φωτοπούλου
Αντριάνα Παρασκευοπούλου
Αντώνης Σαμαράς
Γιάννης Βαρδής-Νατάσσα Σκαφιδά
Γιούρκας Σεϊταρίδης
Γιώργος Καπουτζίδης
celebrities
Γιώργος Παπαγιάννης
Δόμνα Μιχαηλίδου
Έλενα Παπαβασιλείου
Εύη Φραγκάκη με τη μητέρα της
Θοδωρής Παπαλουκάς
Ιωάννα Σρόιτερ
Μαρία Ηλιάκη-Στέλιος Μανουσάκης
Κλέλια Πανταζή
Μαρία Μπεκατώρου
Κώστας Μαρτάκης
Ναταλία Δραγούμη
Αθηναΐς Νέγκα
Σίσσυ Φειδά
Τζέιμς Φράνκο-Ιζαμπέλ Πακσάντ
Τραϊανός Δέλλας
Έλενα Τσαβαλιά
Θανάσης Τσαλταμπάσης με τη σύζυγό του
Σταματίνα Τσιμτσιλή-Σάσα Βαρδινογιάννη
Φάνης Μουρατίδης
Χάρης Γιακουμάτος
Κωστής Χατζηδάκης με οικογένεια
Γιώργος Χρανιώτης με οικογένεια
Χρήστος Χολίδης με συνοδό
Έλλη Αγγελιδάκη-Σπυριδούλα Τριάντου

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ