Το γύρω του διαδικτύου έχει κάνει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision “El dialo”, με πολλούς Θρήσκους Κύπριους να ζητούν την ακύρωση του τραγουδιού. Παρά τις διαδηλώσεις και τις διαμαρτυρίες, φαίνεται ότι το τραγούδι θα προχωρήσει κανονικά και η Έλενα Τσαγκρινού να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Υπενθυμίζουμε ότι η Έλενα Τσαγκρινού είναι μία νεαρή Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία είναι γνωστή σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο προσκήνιο βρέθηκε και ο σύντροφος της Έλενας, ο Mike ο οποίο μίλησε για το μέλλον που βλέπει με την σύντροφο του αλλά αποκάλυψε και προσωπικές πληροφορίες για τον ίδιο. Συγκεκριμένα, ο νεαρός βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark”.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του βήματα, για την οικογένεια του αλλά και την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα ο Mike δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πως αντιμετώπισε το γεγονός ότι είναι υιοθετημένος.

«Μόνο καλό μπορεί να κάνει σε έναν άνθρωπο να τον υιοθετήσει. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Θέλω να υιοθετήσω και να κάνω και δικό μου παιδί. Παλιά, στην ηλικία των 15-16 ήθελα να γνωρίσω τους βιολογικούς μου γονείς αλλά δεν ήξερα αν το ήθελα πραγματικά ή το έκανα από αντίδραση. Είμαι τόσο καλυμμένος και γεμάτος από τους γονείς μου που δεν με ενδιαφέρει να γνωρίσω τους βιολογικούς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφο του Έλενα και αφήνωντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά απάντησε:

«Αν κρατήσει αυτή η σχέση έτσι μπορεί να κάνω πρόταση. Είμαστε μικροί ακόμα θεωρώ. Έχουμε πει ότι αν είμαστε σε μερικά χρόνια οκ και μια χαρά θα παντρευτούμε».

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ