Την απάντησή του έδωσε – επιτέλους- ο Ζεράρ Πικέ μήνες αφότου βγήκε στον αέρα το πολυσυζητημένo τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «BZRP Music Sessions #53» στο οποίο η Κολομβιανή σταρ έκανε σαφείς αιχμές για εκείνον και τη νέα του σύντροφο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, στις τελευταίες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους και στο πρότζεκτ του Kings’ League, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή χωρίς ωστόσο να μιλήσει για την πρώην σύζυγό του Σακίρα.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, ο πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου αρκέστηκε να πει:«Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι. Δε θέλω να μίλησω γι’ αυτό γιατί δεν με αγγίζει» και πρόσθεσε: «Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι όταν είσαι γονέας πρέπει να προσπαθείς να προστατεύεις τα παιδιά σου» . «Ο καθένας φέρει τη δική του ευθύνη, ειδικά όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούσε να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί κατάλληλες και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό γιατί τελικά το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά τα παιδιά μου» και κατέληξε λέγοντας: «Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά μου και μου αρέσει που συμμετέχουν σε πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα».

Υπενθυμίζουμε ότι η Σακίρα στο νέο της τραγούδι αναφέρει ξεκάθαρα το τι συνέβη στη σχέση της με τον Πικέ λέγοντας:  «Είμαι πολύ μεγάλη για σένα, γι’ αυτό είσαι με κάποια σαν κι εσένα… Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Ζεράρ Πικέ: Η αναφορά του στην προσωπική του ζωή

Επίσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπάθησε να αποφύγει την αναφορά στο όνομα της νέας του αγαπημένης, όταν μίλησε για την προσωπική του κατάσταση, αν και αναγνώρισε ότι βρίσκεται σε μια καλή στιγμή. «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να συνεχίσω να κάνω πράγματα».

Στη συνέχεια, μία από τις φράσεις που είπε θεωρήθηκε υπαινιγμός για την δύσκολη προσωπική του κατάσταση. «Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, μερικές φορές το να θέλεις να φύγεις είναι σαν να θέλεις να φύγεις. Αυτά τα λόγια συνοψίζουν την ψυχική μου κατάσταση εκείνη την εποχή, επειδή είχαν συμβεί πολλά πράγματα, όχι όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, και συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις. Όχι πάντα η καλύτερη απόφαση για σένα, αλλά η καλύτερη απόφαση για το περιβάλλον σου. Μπορεί να μην θέλεις να φύγεις από κάτι που δεν ήθελες να αφήσεις, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ