Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, αποφάσισαν να στείλουν ένα μήνυμα από το σπίτι τους στο Μπαλμόραλ με το ζευγάρι να αναφέρεται στηνκαταστορφική καταιγίδα Fiona στον Καναδά. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στον Καναδά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας, με την τροπική καταιγίδα Fiona να πλήττει τις ακτές της χώρας.

«Η σύζυγός μου και εγώ ανησυχούσαμε πολύ για την τρομερή καταστροφή που προκλήθηκε από την καταιγίδα Fiona και θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας συμπαράσταση στον λαό του Καναδά των οποίων οι ζωές, τα μέσα διαβίωσης και οι περιουσίες έχουν επηρεαστεί τόσο άσχημα από αυτήν την καταστροφή. Έχουμε όμορφες αναμνήσεις από την πρόσφατη επίσκεψή μας στην όμορφη περιοχή σας και γνωρίζουμε ότι η ανθεκτικότητά σας και η αίσθηση της κοινότητας θα σας βοηθήσουν σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές», ανέφεραν αρχικά.

Στη συνέχεια, ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα συμπλήρωσαν: «Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τη βαθιά μας εκτίμηση στους πρώτους που ανταποκρίθηκαν, τον στρατό και τα μέλη της κοινότητας που κάνουν τόσα πολλά για να στηρίξουν άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά προκλητικής περιόδου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με όλους εσάς καθώς εργάζεστε για να ανακάμψετε και να ξαναχτίσετε (τη ζωή σας)».

Ο Κάρολος και η Καμίλα βρέθηκαν στη Σκωτία την επομένη ημέρα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

main photos: Getty Images/Ideal Image

Η σημαντική απόφαση που πήρε ο βασιλιάς Κάρολος μετά τον θάνατο της μητέρας του

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ