Μια απρόσμενη αναφορά έκανε στον χθεσινοβραδινό τελικό του Survivor ο Τριαντάφυλλος, καθώς έκανε λόγο για ερωτική συνεύρεση Ελευθερία Ελευθερίου και Αλέξη Παππά.

Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του reality έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου» διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα λεγόμενα του τραγουδιστή.

Όσα δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου

«Εγώ το παίρνω πολύ χαλαρά και πια γελάω. Πήρα και πάρα πολλά μηνύματα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά εννοείται πως όχι. Εκείνη τη στιγμή είπα πως δεν υπάρχει ο Παππάς για να τον βάλει στη θέση του.

Εκείνη την στιγμή δε θα μπορούσα να πω κάτι. Γέλασα, τι να κάνω; Εκείνη την ώρα λέω “ώπα”, τι ήταν αυτό τώρα; Ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει το κακό μου. Έχουμε άψογη σχέση. Αλλά είναι λίγο ο τρόπος του. Δεν το έκανε για να προσβάλλει εμένα και τον Αλέξη. Είμαστε πραγματικά αγαπημένοι. Απλά είναι ο Τριαντάφυλλος. Στο μυαλό του ήταν μια πλάκα. Επειδή εμείς πάνω στις κερκίδες δεν ακούμε πολύ καλά, εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. Ήταν άβολο, αλλά όλα καλά.

Τώρα με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογη σχέση. Από την ημέρα που βγήκαμε από το παιχνίδι, με τον Αλέξη είμαστε συνέχεια μαζί. Κάποια στιγμή στο παιχνίδι ο Αλέξης είχε πει αυτά που είχε πει. Όλοι έχουμε κάνει τα λάθη μας. Άνθρωποι είμαστε και θα κάνουμε λάθη. Πραγματικά δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Με τον Αλέξη στην πορεία, περάσαμε πάρα πολύ καλά. Η σχέση μας ήταν καθαρά φιλική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ