Ο Τομ Κρουζ ήταν ο πρωταγωνιστής των πιο επιτυχημένων ταινιών για δράση, κάνοντας ακόμη μέχρι και ο ίδιος τα ακροβατικά του.

Όπως φαίνεται όμως, ο Χολιγουντιανός σταρ θα μεταφέρει τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο, αφού πρόκειται να συνεργαστεί με την NASA για να κινηματογραφήσουν τη πρώτη ταινία στο διάστημα.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να επισκεφτεί τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να κινηματογραφήσει το πρώτο αφηγηματικό κομμάτι εκτός της Γης.

Ο επικεφαλής της NASA, Jim Bridenstine, επιβεβαίωσε τα νέα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, γράφοντας στο Twitter ότι η διοίκηση ήταν ενθουσιασμένη για την προοπτική που θα έχει μια τέτοια δουλειά.

Χρειαζόμαστε δημοφιλή μέσα ενημέρωσης για να εμπνεύσουμε μια νέα γενιά μηχανικών και επιστημόνων για να κάνουμε τα φιλόδοξα σχέδια της NASA πραγματικότητα

Σε μια έκθεση του αμερικανικού καταστήματος Deadline, αποκαλύφθηκε ότι ο Κρούζ και οι “Elon Musk’s SpaceX” θα συνεργαστούν μαζί με τη NASA για την ταινία περιπέτειας. Παρόλα αυτά, το σενάριο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ