Μετά από πολλούς μήνες αμέτρητων εικασιών και σχολίων, ο Tom Brady μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο του με το μοντέλο Gisele.

Μετά από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. 

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα.

Με νέες δηλώσεις του ο Tom Brady, τόνισε ότι δεν υπήρξε κακία μεταξύ τους και αποκάλυψε ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις. Ο Brady δεν αναφέρθηκε με το όνομα «Gisele», όμως με τα λεγόμενά του, άφησε να εννοηθεί ότι όλα αφορούσαν την πρώην σύζυγό του. «Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ φιλική κατάσταση» σχολίασε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πλέον επικεντρωμένος στο να φροντίζει την οικογένειά του και να κερδίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες. Και συνέχισε: «Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζετε στη δουλειά, όταν είναι ώρα για δουλειά και μετά όταν επιστρέφετε στο σπίτι, εστιάζετε στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε».

Η Gisele και ο Tom έγιναν ζευγάρι το 2006 και παντρεύτηκαν το 2009. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Benjamin και τη Vivian.

Gisele

Σύμφωνα με δημοσίευμα της US Weekly, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης για το ζευγάρι, μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ